ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΡΑΨΩΔΙΑΣ ΣΤΟ AFFA 2023

affa 2023 awards

ATHENS FINE FOOD AWARDS 2023

Τα AFFA είναι βραβεία γεύσης και στόχος τους είναι η όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη κατάταξη των συμμετεχόντων αναδεικνύοντας τα στοιχεία αυτά που τους διαφοροποιούν στην αγορά, ακολουθώντας αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης σε διαφορετικές κατηγορίες. Η γεύση αποτελεί τον κύριο παράγοντα αξιολόγησης και για τον λόγο αυτό η γευσιγνωσία των προϊόντων είναι τυφλή. Τα προϊόντα χωρίζονται σε 27 αναλυτικές κατηγορίες και αξιολογούνται αρχικά με βάση τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά βάσει αλγορίθμου ο οποίος αποδίδει την βαθμολογία. Κατόπιν τα προϊόντα κατατάσσονται στις κατηγορίες τους και διακρίνονται ανάμεσα σε ομοειδή προϊόντα.

Η αξιοπιστία των βραβείων σε διεθνές επίπεδο βασίζεται στον επαγγελματισμό και την εμπειρία της επιτροπής αξιολόγησης και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά και στα Athens Fine Food Awards. Οι σημαντικότεροι επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων βρίσκονται ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής για να οδηγήσουν με αξιοπιστία την μεγάλη προσπάθεια καταγραφής που γίνεται για το ελληνικό τρόφιμο. Στόχος της διοργανώτριας είναι η όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη και διαφανής διαδικασία που θα επιτρέψει στο ελληνικό τρόφιμο να βρει την αναγνώριση που του αξίζει.

H ΠΟΡΦΥΡΑ ΡΑΨΩΔΙΑ, το αγαπημένο κόκκινο της KOTOULAS Wines, απέσπασε μια μοναδική διάκριση και σε αυτά τα βραβεία, καθιστώντας το πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας μας. Σας ευχαριστούμε!